Hartefakt fond traži programskog koordinatora/koordinartorku razvoja

Hartefakt fond traži programskog koordinatora/koordinartorku razvoja

Potrebna nam je osoba koja će planirati, pripremati, razvijati i realizovati nove programe, učestvovati i unapređivati realizaciju već postojećih programa, pripremati izveštaje i drugu potrebnu dokumentaciju za potrebe Hartefakta, komunicirati sa donatorima i drugim saradnicima i, po potrebi, obavljati druge poslove neophodne za nesmetano funkcionisanje fonda.

Kandidat/kinja treba da poseduje visoke radne standarde i radnu etiku, sa posebnim naglaskom na odgovornost, samoinicijativnost, efikasnost, sposobnost za samostalan i rad u timu, fleksibilnost u radu i rasporedu rada; informatički je pismen/a i ima odlično znanje engleskog jezika (govorno i pisano).

Iskustvo u razvoju aktivnosti samofinansirajućih organizacija, pripremi predloga projekata i prikupljanju sredstava i/ili u vođenju programa i timova, poželjno je, ali nije uslov.

Nudimo rad u kreativnom, dinamičnom, prijateljskom i otvorenom okruženju; mogućnost edukacije i usavršavanja i priliku za upoznavanje ljudi različitih profila, nacionalnosti i kultura.

Izabrani kandidat/kandidatkinja biće angažovan sa punim radnim vremenom, probno na 3 meseca, sa mogućnošću produženja ugovora o radu na neodređeno vreme.

Detaljnije informacije o Hartefaktu i programima koje smo realizovali možete naći na www.heartefact.org

Za prijavu je potrebno da dostavite kratku biografiju i motivaciono pismo, elektronskom poštom, na adresu  program@heartefact.org sa naznakom (subject):

konkurs za programskog koordinatora/koordinatorku razvoja“.

Konkurs je otvoren do 20. januara 2018. godine. U cilju ekonomičnosti, samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o rezultatima konkursa i to u roku od 7 dana po zatvaranju konkursa.

Ostale vesti

čet
Novi logo tolerancije
čet
Raspisan konkurs za rad u Hartefakt Institutu
pet
Drugi dan HFestivala
sre
Prvi dan HFestivala
pet
Program HFestivala
čet
Najava: HFestival
ned
Aveti u decembru